22 Ιουλίου 2011

Super Mario Galaxy!


Καμία διάθεση για πλάκες σήμερα. Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται όλο και πιο δύσκολο, θαρρείς και έχει πίστες σαν το σούπερ Μάριο, τον κοντό μουστακαλή σατράπη υδραυλικό.(δάκρυα στη σκέψη του super Mario galaxy. Σαν όνειρο...) Τρέμω για τη στιγμή που θα πρέπει να αντιμετωπίσω τον κακό. Συνήθως θέλει 3 κατραπακιές για να τον νικήσω. Τώρα μπορεί να μη θέλω να τον νικήσω όμως. Χα!Μου την έφερα, η διχασμένη προσωπικότητα. Επόμενη πίστα προς το παρόν, να καταφέρω επιτέλους να σχεδιάσω τη μηχανή του χρόνου, να γίνουν όλα όπως πριν, να σταματήσει το αυτιστικό μου χέρι να πατάει ριπιτ σε χαρμόσυνα κομμάτια όπως το ρημαδιό, να μην μπλεχτώ σε αυτά που μπλέχτηκα, να ηρεμήσω την κούτρα μου όπως τότε. Ε.....με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς, μάλλον τον πούλο θα πάρω σ' αυτήν την πίστα.
Το ότι βουρκώνει το μάτι με τον ανατολίτη νταβά ξερειςτιλενεγιατουςκοντους σούπερ Μάριο, δεν πρέπει να με ανησυχεί πολύ. Χα!Πάλι μου την έσκασα, γιατί είναι η αρχή της ψύχωσης και πρέπει να με δει επαγγελματίας.
Δεν είναι το videogame και το ξέρεις. Είναι όλα τα άλλα. Αυτά που ψάχνω να βρω σε λέξεις πια.

Δεν τραγουδώ παρά γιατί μ’ αγάπησες
σε περασμένα χρόνια.
Και σε ήλιο, σε καλοκαιριού προμάντεμα
και σε βροχή, σε χιόνια,
δεν τραγουδώ παρά γιατί μ’ αγάπησες.Μαρία Πολυδούρη 

3 σχόλια:

Always Wrong D είπε...

με το τελευταίο της Πολυδούρη κάπως με αποπροσανατόλισες εκεί που λέω, αχά καταλαβαίνω πώς νιώθει.

Τι να πω, συγκινητικά αυτά τα "παιδικά" πράματα. Παιχνίδια, σειρές, ταινίες, παιδικά και όλα τα συναφή. Για δικούς του λόγους ο καθένας :)

margkw είπε...

Εγω καταλαβα τι ηθελες να πεις.Σταματα να ακους το ρημαδιο και βαλε το χαπι εντ.Και παρε βαθια ανασα φιλη μου..γενικα..(εξαιρετικο μπαι δε γουει το αναρτησακι αυτο..μ αρεσε..σ αγαπω)

Ευτύχω είπε...

Αυτές οι παιδικές αναμνήσεις όταν μοιράζονται με άλλα αθρώπια και τα άλλα αθρώπια κάνουν νερά, νοιώθω λίγο σαν κατακάθι. Μη φανταστείς ότι κάθομαι και διαβάζω ποίηση και τρέχει το δάκρυ κορόμηλο.Μη το φανταστείς. Σίγουρο να το 'χεις.

Μαργαρώ μου σ αγαπώ.