16 Ιουνίου 2011

Dancing with the MATs



Σήμερα αποφάσισα να ξεδιπλώσω το χορευτικό μου ταλέντο στην κρητική παράδοση και αποφάσισα να το κάνω στην πλατεία Συντάγματος μεταξύ των υπολοίπων διαγωνιζομένων. Εκείνοι βέβαια, είναι επαγγελματίες, έχουν κατευθύνσεις σε πόλκα,  μπολερό, τεκτόνικ και ζούμπα. Ελάχιστοι διαγωνίστηκαν στο χιπ χοπ, καθότι δεν ταίριαζε με τους ατμοσφαιρικούς καπνούς που απλώνονταν νωχελικά στο διαγωνιστικό χώρο. Το ότι κολυμπώ σε πελάγη χορευτικής ασχετίλας και χοροπηδάω σαν κατσίκα (ευχαριστώ τον Λ. για την προσφώνηση) ρισκάροντας να πάρω σβάρνα οτιδήποτε περισσεύει από τα πέριξ, δε με πτόησε, όλοι έχουμε ευκαιρία στο όνειρο.

Γνώριζα εκ των προτέρων ότι η κριτική επιτροπή τελεί υπό αυστηρό καθεστώς, και τους χαρακτήριζα εκ γενετής αγενείς και ανάγωγους, εκ των υστέρων όμως συνειδητοποίησα - ευτυχώς γρήγορα για να μην παραιτηθώ από το show - ότι είναι ανιδιοτελή, καλά παιδιά και συμπεριφέρονται σαν μουνόσκυλα επειδής μας εκτιμούν.

Η σειρά μας ήρθε, τα λάθη της χορευτικής ομάδας πολλά, ο ανταγωνισμός μεγάλος, προσπάθησαν οι χαρισματικοί κριτικοί να είναι όσο το δυνατότερο επιεικείς, αλλά τους προκαλούσαμε με τα άρρυθμα ποδάρια και τις ασυγχρόνιστες φιγούρες. Κάποια στιγμή που με σήμα του χορογράφου άναψε επιτηδευμένα το κέφι, δεν τους πείσαμε. Δεν είχαμε πιάσει το φιλινγκ. Δικαίως μας βαθμολόγησαν με 4. Ή 5. Όχι βαθμούς. Δακρυγόνα.





2 σχόλια:

showgirl είπε...

Το γεγονός ότι γράφεις στο blog σημαίνει ότι είσαι καλά! Σε αναγνώρισα στην χορογραφία εκεί με την τσαντούλα του Τ. Τα πήγες τέλεια απλά οι κριτική επιτροπή ήθελε το χορό του Ζαλόγγου και όχι τον ωραίο Πεντοζάλη που χορεύατε (σωστά δεν κατάλαβα???). Εξάλλου όπως όλοι ξέρουμε η ψυχή μετράει στον χορό και όχι τα βήματα! Ήταν και το αδέρφι σου εκεί ή λάθος διέκρινα; Πάντως ωραία περνάτε στας Αθήνας γιατί εδώ μόνο διαβάζουμε (Πιθανότητες έγραψα 2 προτάσεις μετά από 1,5 ώρα που προσπαθούσα να λύσω τα θέματα και έφυγα).

margkw είπε...

Ξέρεις ότι χθες ήμουν όλη την ώρα στο πι σι την ώρα που διάβαζα και έβλεπα βίντεα και εικόνες από εκεί.Γαμώ την Ολλανδία μου. Μην στεναχωριέσαι πάντως για τα χημικά.Πολύ μεγάλο θέμα το κάνετε μωρέ.Σιγά. :| Περνάει η επίδραση μετά από λίγο.:|