12 Απριλίου 2011

Ρόδα, Τσάντα και Κοτσάνα 2010

Έκανα το ατόπημα εχθές βράδυ να βάλω με παρακίνηση της συγκατοίκου μου, τη νέα έκδοση-συνέχεια (αν θα τολμούσε κανείς να την αποκαλέσει έτσι) του Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα, του 1982. Δε δηλώνω φανατικός ακόλουθος της προ τριακονταετίας τριλογίας, ομολογουμένως όμως απόλαυσα παρακολουθώντας τη, το τρασ τιβι σε όλο του το μεγαλείο. Η διαφοροποίηση που εντόπισα στη συγκεκριμένη προσέγγιση του 2010, είναι μια μικρή κατάθλιψη που αναδύεται από ορισμένους ξεπε(ρα)σμένους ηθοποιίσκους, που δεν καταδέχεται να τους εμφανίσει πλέον ούτε το γυαλί, ούτε το πανί, ούτε οποιοδήποτε άλλο υλικό. Άσε που έχω την πεποίθηση ότι θα θεωρήθηκαν φαβορί, άρα και τους έχωσαν μέσα. Ενώ συνηθίζω να βλέπω την όποια σαβούρα μέχρι τελικής πτώσεως, τη συγκεκριμένη - ταινία εννοώ...- άντεξα να δώ μέχρι και τα 2 τρίτα. Ϊσως όταν αποκτήσω ψυχικό απόθεμα, δω και την υπόλοιπη, αλλάξω γνώμη και το ρυθμίσω να παίζει συνέχεια στο repeat. Το επιπόλαιο τμήμα της υπόθεσης, είναι ότι αυτή τη στιγμή κάνω διαφήμιση μέσω αντιδιαφήμισης, αλλά κάπου έπρεπε κι εγώ να τα πω..!

8 σχόλια:

margkw είπε...

Λοιπόν άκου να δεις.Τώρα που θα έρθω, θα κάτσουμε ένα βράδυ με τα αδερφια, και θα το δούμε όλο.Σκέψου λίγο τι χαριτωμένο και αστείο που θα είναι.Και πόσο θα γελάσουμε.Και πόσο μας χρειάζεται!ε ρε γλέντια.Το νου σου!

showgirl είπε...

Έχω να δηλώσω ότι η ταινία ήταν απλά υπέροχη και ότι είσαι προφανώς μια ξινή για να δίνεις την συγκάτοικο σου έτσι στεγνά!

Ευτύχω είπε...

Πες στη συγκατοικό μου, ότι πρέπει πριν πετάξει μπαρούφα πρόταση, να κάνει μια έρευνα στην κάθε σαβούρα που προτείνει. Αντε να μη θυμηθώ τώρα, το ελληνικό θρίλερ - "αριστούργημα" που βάλαμε πριν από την Ρόδα!!!

Ευτύχω είπε...

Μαργαρόλι μου αγαπημένο, όπως καταλαβαίνεις, δε θέλω ούτε να υποψιαστώ ότι θα παίζει μπροστά στα μάτια μου σε οθόνη η ταινία αυτή!Θα είναι περίπου σα τα βασανιστήρια του πρωταγωνιστή στο κουρδιστό πορτοκάλι.Μπορεί βέβαια, αν έχω ασελγήσει σε τζόνι και πέρδικες, να το αντέξω.

showgirl είπε...

Για αρχή θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η συγκάτοικος σου:
i)Είναι πάρα πολύ έξυπνη
ii)και πάρα πολύ όμορφη
iii)Έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ
(σε αντίθεση με εσένα, εφόσον δεν γέλασες με αυτή την επική ταινία)
iv)Και πάνω από όλα τα άλλα έχει πολύ καλό γούστο για ταινίες

Στη συνέχεια θα πω απλά ότι προφανώς δεν σου αρέσει καμία ταινία που σου προτείνει γιατί την ζηλεύεις παράφορα και θέλεις να της πάρεις το δωμάτιο.

Ευτύχω είπε...

Αρχικά, η συγκάτοικός μου είναι
1. πολύ όμορφη για τα άτομα με περιορισμενη όραση, κυρίως για εκείνα με καταρράκτη
2. πολύ έξυπνη για τις στρουθοκαμήλους της Ζουαζηλάνδης
3. έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ(όντως)
4. το δωματιό της το έχω γεμίσει με ψείρες από το κουνέλι μου και κοριούς από τους αρουραίους που φυλάω κάτω από το νεροχύτη.

showgirl είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Αν συνεχίσεις έτσι η συγκάτοικος σου θα έρθει καθώς θα παίρνεις το μπάνιο σου και θα κατουρήσει μέσα στην μπανιέρα!

Ευτύχω είπε...

Η συγκάτοικός μου όλο γράφει ανωριμότητες σε πλήρη αντίθεση με μένα, δι αυτού θα της καρφώσω το λαπτοπι στο κρεβάτι της μπροστά και αφού τη δέσω, θα της βάλω να παρακολουθήσει με απαράμιλλο ενθουσιασμό το Ρόδα, τσάντα και κοτσάνα.