9 Μαΐου 2011

Ουστ


Κάνει καλό να κοιτάς φωτογραφίες από παλιά? Η ενδεχόμενη αναπόληση βοηθάει τελικά ποιόν? Απελπισία και μοναξιά νοιώθω όταν πέφτω σε παλιές φωτο. Και λέω "πέφτω" γιατί όσο με θυμάμαι ποτέ δε χαζεύω παλιές φωτογραφίες για να τις χαζέψω, παρά μόνο όταν μου ζητάνε κάποια, ή θέλω να δείξω κάτι συγκεκριμένο σε κάποιον.
Και να που τότε, με παγιδεύει η αναπόληση στις μεγάλες μνήμες που πίστευα ότι δεν είχα και σχεδόν προσεγγίζω τον εθισμό. Δεν θέλω να σταματήσω να βλέπω. Σε μερικές κολλάω. Πολύ. Έχω απροσδόκητα όμως αναπτύξει μια άμυνα, που λέει "ουστ" όταν κολλάει η μούρη σε ορισμένες φυσιογνωμίες του παρελθόντος, βλέπε Δ, Π, ξανά Π, ξαναμανά Δ, Γ, Μ, Χ, όλο το αλφάβητο - μαζί και το σανσκριτικό, αλλιώς δε φτάνει.
Εκεί είναι τα μεγάλα διλήμματα: Τις καις, γιά κλαις?? Τίποτα από τα δύο! Σκάβεις ένα λάκκο στην αυλή που όλοι έχουμε, με τις τσάπες και τα φτυάρια από την αποθήκη που όλοι έχουμε, πετάς μέσα τις φωτογραφίες και ό,τι άλλο σου 'ρθει εκείνη την ώρα - βλέπε κατιναριό γειτόνισσα που όλοι έχουμε - και κοτσάρεις και ένα handmade σταυρό με handmade επιγραφή "Αισιχτιρ". Αυτό μάλιστα. Συγκροτημένη και ώριμη αντιμετώπιση. Σιγά μην κάθεσαι να μαραζώνεις πάνω από ένα κομμάτι χρωματιστό χαρτί, ή μπροστά σε μια οθόνη. Μωρέ, θα κάθεσαι...Κι αυτή είναι η μαλακία.

7 σχόλια:

showgirl είπε...

Τις καις!!!!! Σίγουρα τι καις! Γτ όσο τι έχεις "πέφτεις". Και όταν πέφτεις χτυπάς. Έχουμε κάψει πολλές και θα κάψουμε και άλλες! Να είμαστε καλά εμείς και να "πέφτουμε" και να σηκωνόμαστε! Πάρε και ένα τραγούδι τώρα http://www.youtube.com/watch?v=Ofd8ErQ3vHw

Ευτύχω είπε...

Γεια σου ρε μανάρι αισιόδοξο!!Τα παίζω ανά διαστήματα, ας είσαι καλά που με ανεβάζεις έτσι!!Ελπίζω να κάνω και εγώ το ίδιο όταν χρειάζεται. .Αλλιώς διώξε με(από τη βίλλα μας) και μη λυπάσαι.

showgirl είπε...

Τι θα γίνω μην λυπάσαι! Έλα μωρέ... το πολύ πολύ να σε βάλλω να πλένεις τα ρούχα για κάνα 4μήνο.

Ευτύχω είπε...

Ε..., τωρα που το λες, σε κανενα 4μηνο μας βλεπω να εχουμε πλυντήριο. Οι φτωχές.

margkw είπε...

δεν τις καις.καθεσαι και τις κοιτας οταν εχεις τις μαυρες σου, με τη συνοδια λυπητερης μουσικής, και κλαις. (Η καταθληπτικια)

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=zVBRLbtDRpU&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=zVBRLbtDRpU&feature=related