20 Μαΐου 2011

Όταν η Ανεργία κοίταξε βαθιά στα μάτια την Αμορφωσία...


Καλά τα νέα για τα Πανεπιστήμια. Επιτέλους, θα κλείσουν, θα βαφτούν δημοσία - φυσικά- δαπάνη στα χρώματα του καλοκαιριού που επιτάσσει η καλοκαιρινή μόδα Καλαμπάκας και θα γίνουν water malls για να ψωνίζουν τα παιδιά μας και να ρίχνουν τις βουτιές τους. Κάθε καμπάνα και μια πουτάνα έλεγαν οι παλιοί Συριανοί. Τώρα οι νέοι -Συριανοί και Υπερκαθεεξελιξηςέλληνες- θα λένε κάθε καμπάνα και μια φουντάνα, δηλαδή πισίνα. Θα δείξουμε έτσι το πραγματικό μας πρόσωπο στις Ευρώπες, αυτό με το γυαλί Τόμι Χίλφιγκερ και το ξασπρισμένο δόντι, που τόσο γοητευτικά πορεύεται στη ζωή και δε χρήζει ακαδημαϊκής εκπαίδευσης. Το άσπρο δόντι ξέξασπρο έχει γεννηθεί εκπαιδευμένο.

Η μεγάλη απόλαυση όμως, θα είναι τα πάρτι στα νεροMalls γιατί τα παιδιά μας θα απολαμβάνουν την ατραξιόν του "αδιόριστου". Οι αδιόριστοι για όσους δε γνωρίζουν είναι κάτι χλέμπουρες μορφωμένοι τάχα μου, που τους χρησιμοποιεί το κράτος ικανά, σε διάφορα πόστα, συναρτήσει του στοιχείου που σπούδασαν, το οποίο δεν ενδιαφέρει κανέναν. Στα υδροMalls ορισμένοι αδιόριστοι θα στέκονται ακίνητοι σε ρόλο αμφορέα ενώ άλλοι θα μοιράζουν αμυγδαλωτό Υδραίικο στις κυράτσες. Θα χρησιμεύσουν με αυτόν τον τρόπο κάπου, τουλάχιστον για τα επόμενα 3 χρόνια, που το Υπουργείο ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να τους διορίζει. Βέβαια, κανείς δεν έχει καταλάβει που, εφόσον δεν θα υπάρχει ούτε το κρυφό σχολειό, αλλά το κράτος θα φροντίσει τη διανομή τους σε τομείς φάμπρικας και χαβουζοκαθαρισμού οπότε δε θα χρειαστεί να ξανασχοληθεί μαζί τους - άντε γιατί σαν πολλά μας τα 'παν.

Ευχαριστούμε, τέλος, το ελληνικό κυμπέρνισι, που δεσμεύτηκε απέναντι στην τσατσά Τρόικα ώστε να τινάξουμε στον αέρα - σαφώς για 1η φορά - την εκπαίδευση και να χτίσουμε στη θέση της μια τουρνέ του θεάτρου Σκιών, τα γνωστά μας, αν μη τι άλλο ελληνικά μας, καραγκιοζιλίκια.


ΥΓ. Αν κλείσει το Τ.Μ.Σ.Π.Σ στο οποίο φοιτώ - παρασιτώ, θα κατασκηνώσω στο ντάινινγκ ρουμ του Ιωάννη Πανάρετου και θα μου μάθει εκείνος proengineer και html παράλληλα με ανάποδη βουτιά και βουτιά-μπόμπα.

1 σχόλιο:

showgirl είπε...

Εγω θα κάνω μονο τις βουτιες... Όλα τα αλλά μου φαίνονται βαρετά. Μπορώ πάντα όμως να αλλάξω και φύλο για να κάνω πιάτσα. Καταλαβαίνεις ότι στις μέρες μας τίποτα το αυθεντικό δεν τους τραβάει. Α... έχω να δηλωσω επίσης πιο Χαρβαντ και βλακείες; Τα ελληνικά ΤΕΙ είναι κλάσεις ακριβότερα!!!! Τουλάχιστον εκεί και σε ταΐζουν και σε ποτίζουν και κοιμίζουν. Εδώ στο Elada λόγω της υψηλής ποιητικά μόρφωσης πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι ανώφελο να γίνουν καθώς τρως τα πόδια σου και κοιμάσαι σε ωραίο χαρτόκουτο που είναι και πολύ της μόδας, και αν διψάσεις πίνεις βατραχόνερο! Αυτά για την ώρα... Είναι πολύ πρωί ακόμα.