21 Μαΐου 2011

Στην πασαρέλα γρήγορα!



Η κατάσταση έχει ως εξής: γκομενάκια πάνε κι έρχονται στην εξωτική παραλία με το μπόλικο εξωτικό τσιμέντο που φιλοξενεί προσωρινά (γιατί με το πρώτο κύμα τα φιλοξενεί η καλή θάλασσα) πορτοκαλί αποτσίγαρα. Έχουν ξεκινήσει τα μπάνια, ας μη γελιόμαστε, ο Λάκης πρέπει να προλάβει σε 2 βδομάδες να χτίσει 6 pack κοιλιακών και η Λέλα να σφίξει το κωλί της τόσο που να ανοίγει με αυτό μπουκάλι μπύρας. Να μην αναφερθώ - που θα αναφερθώ προφανώς - στο απαραίτητο ξεκατίνιασμα για τις ποσότητες κυτταρίτιδας που πλανιούνται στο χώρο και ποτέ μα ποτέ δεν είναι δικές σου. Πράγματι, δύσκολα βλέπεις τη δική σου καμπούρα, ενώ του άλλου -how convenient- παρουσιάζεται ανάλγητα μπροστά στα μάτια σου και σε εκλιπαρεί σχεδόν να την ντύσεις με κους κους (απαράδεκτη λέξη πρωινάδικου ενώ το φαγάκι είναι τόσο νόστιμο ρε γαμώτο..).
Το καμπούρι του καγκούρη όμως είναι το αγαπημένο θέμα των χύμα-χιππι τύπων, οι οποίοι με τη σειρά τους αποτελούν αγαπημένο θέμα των κυριών άνω των 65, οι οποίες με τη σειρά τους δεν είναι το αγαπημένο θέμα κανενός στην παραλία και αυτό είναι άδικο. Από την άλλη γλυτώνουν τα πολλά νοσοκομεία καθώς δεν πνίγονται, σκοντάφτουν, φτερνίζονται από τα καλά λόγια, όπως οι καημένοι οι κάγκουρες που γυρνάνε με first aid kit στο κάθισμα του συνοδηγού και μυξομάντιλα στο φλοράλ μαγιώ για τις ειδυλλιακές στιγμές που τους πετάγονται τα μάτια έξω από το αψού.


Δε λέω..υπάρχουν και όμορφα πλάσματα που παρελαύνουν στην τσιμεντένια προβλήτα και πέφτουν αιθέρια στο νερό. Μόλις τους πιάσει όμως το άγρυπνο, "αετίσο" μάτι των υπόλοιπων λουόμενων, κατακλύζονται από ισχυρότατο λόξυγγα και πολλές φορές καταπίνουν πολύ θάλασσα, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν σα το σκυλί στ' αμπέλι. Δεν ξέρω πως πηγαίνει το σκυλί στο αμπέλι, αυτοί πάντως ψοφάνε - αιθέρια- μέσα στο νερό  και όλα επανέρχονται στον αρχικό ξεκατινιαστικό ρου τους. 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε καμπούρης, καγκούρης, τσιμπούρης, χαμούρης παθαίνει "συχάλαση" που λένε και οι Χιώτες όταν βλέπει μορφονιούς και μορφονιές. Τη χοντρή με τη κυτταρίτιδα μέχρι το λαιμό θα την κοροϊδέψεις γιατί είσαι θεά και γοργόνα Άριελ. Το κορμί το φιδίσιο όμως το θες ίσιο, τεζαρισμένο συγκεκριμένα, με ανεμοβλογιά και οστρακιά στη Σπιναλόγκα. 


"You're making it worse now
 Everytime you criticise..."

http://www.youtube.com/watch?v=xxn-fz9mjo4

1 σχόλιο:

showgirl είπε...

Ωραίο το καινουριο σου style!!! Από που ψωνίζεις??? Από του Λάκη;;; Βλέπω ότι η απουσία μου σε κάνει να γράφεις και να πηγαίνεις για μπάνια!!! Θα γίνεις εσυ μία Ναόμι μεχρι να έρθω. Κατα τα άλλα απορώ και γελώ...!